Hem » Uncategorized » Webbinarium Onsdagen den 26:e Juni kl. 17:00-18:00 – Svensk Biogas – möjligheter inom Dalarna och Gävleborg

Om denna webbplats

Hemsidan för föreningen Hållbara Hus – Förr, nu och i framtiden är under utveckling. Mer information och dokument, såsom stadgar och annat, samt en engelsk version av hemsidan, kommer att läggas upp inom kort.

Webbinarium Onsdagen den 26:e Juni kl. 17:00-18:00 – Svensk Biogas – möjligheter inom Dalarna och Gävleborg

Välkomna till seminarium där hållbart skogsbruk diskuteras. Dagens föredragare är forskarna Agneta Sundström, Klas Sundberg och Arne Fagerström.

Biogas är en lokalproducerad energikälla som ger energi och biogödsel. Processen bygger på förmultning av substrat (t ex avföring från djur, hushållsavfall etc). I en pågående studie har forskarna gjort en kartläggning över potentialer för att investera i biogas. Biogas är en viktig komponent i en omställning till ett mer hållbart samhälle.

Webbinariet anordnas onsdagen den 26:e juni 2024 kl. 17:00-18:00 av föreningen Hållbara Hus – Förr, Nu och i Framtiden och hålls på följande Zoomlänk: https://hig-se.zoom.us/j/68167803588

Detta är ett projektmöte för nätverkande mellan skogsbrukare och träindustri och andra intresserade av skogen och del av projektet Gästrikebygdens nätverk för skog och skogsprodukter – finansierat av LEADER Gästrikebygden och Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.
(Finansiering administrerad av Jordbruksverket.)