Hem » Uncategorized » Seminarium i Hofors onsdagen 15:e November – Lokalt företagande!

Om denna webbplats

Hemsidan för föreningen Hållbara Hus – Förr, nu och i framtiden är under utveckling. Mer information och dokument, såsom stadgar och annat, samt en engelsk version av hemsidan, kommer att läggas upp inom kort.

Seminarium i Hofors onsdagen 15:e November – Lokalt företagande!

Varmt välkomna till ett intressant seminarium om lokalt och hållbart företagande med material i centrum. Erik Lith, designer från Lith Lith Lundin, lokalt möbeltillverkarföretag i Torsåker, medverkar och föreläser om erfarenheter av lokalt företagande och hållbar möbeltillverkning.  Seminariet anordnas av föreningen Hållbara Hus – Förr, Nu och i Framtiden och hålls i Entré Hofors lokaler, Skolgatan 7, 813 30 Hofors, i centrala Hofors Onsdagen den 15:e November 2023!

17:00 – 17:15 – Fika (kaffe, té och smörgås serveras vid seminariets början och är tillgängligt hela seminariet – eventuell specialkost/allergier behöver anmälas i förhand)

17:15 – 19:00 – Föreläsning om hållbart företagande med material i centrum – Erik Lith presenterar företaget Lith Lith Lundin och deras erfarenheter av lokalt företagande. (http://www.lithlithlundin.se/)

Deltagande är kostnadsfritt, men vi vill helst ha föranmälan via epost senast måndagen 13/11 (åtminstone om ni vill ha någon slags specialkost/allergifritt fika) till: hallbarahus.fnf@gmail.com

(Program med mer information skickas ut till föranmälda i svarspost.)

Detta är ett projektmöte för nätverkande mellan skogsbrukare och träindustri och andra intresserade av skogen och del av projektet Gästrikebygdens nätverk för skog och skogsprodukter – finansierat av LEADER Gästrikebygden, Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (administrerat av Jordbruksverket). För mer info, se: www.hallbarahus.nu/