Hem » Uncategorized » Seminarium i Järbo tisdagen 10:e Oktober – Vildmarksturism med Wild Nordic!

Om denna webbplats

Hemsidan för föreningen Hållbara Hus – Förr, nu och i framtiden är under utveckling. Mer information och dokument, såsom stadgar och annat, samt en engelsk version av hemsidan, kommer att läggas upp inom kort.

Seminarium i Järbo tisdagen 10:e Oktober – Vildmarksturism med Wild Nordic!

Välkomna, med föranmälning, till seminarium där hållbart skogsbruk diskuteras. Sara Wennerqvist, ägaren av Wild Nordic berättar om sin verksamhet, erfarenheter kring att driva ett vilt-turism-företag, och vad man får och inte får göra. Möjlighet att ställa frågor, såväl som att besöka de gömslen som används ute i skogen. Seminariet anordnas av föreningen Hållbara Hus – Förr, Nu och i Framtiden och hålls i Wild Nordics lokaler, Kungsbergsvägen 60, 811 95 Järbo!

16:30 – 16:45 – Fika (kaffe, té och fika tillgängligt hela första delen av seminariet – eventuell specialkost/allergier behöver anmälas i förhand)

16:45 – 17:45 – Presentation av Wild Nordic – Sara Wennerqvist presenterar företaget och sina erfarenheter, visar upp fotogalleri och artefakter från verksamheten, samt håller vildmarksquiz. (https://wildnordic.se/)

17:45-19:00 – Wild Nordics gömslenFör de som vill, erbjuds att besöka de gömslen som används ute i skogen, där det finns platser i två terrängbilar.

Deltagande är kostnadsfritt, men föranmälan via epost senast torsdagen 5/10 till: hallbarahus.fnf@gmail.com

(Program med mer information skickas ut till föranmälda i svarspost.)

Detta är ett projektmöte för nätverkande mellan skogsbrukare och träindustri och andra intresserade av skogen och del av projektet Gästrikebygdens nätverk för skog och skogsprodukter – finansierat av LEADER Gästrikebygden, Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (administrerat av Jordbruksverket).