Hem » Uncategorized » Årsmötet 2023 för föreningen ”Hållbara Hus – Förr, Nu och i Framtiden” hålls 2023-03-29  kl. 16.00 – Välkomna!

Om denna webbplats

Hemsidan för föreningen Hållbara Hus – Förr, nu och i framtiden är under utveckling. Mer information och dokument, såsom stadgar och annat, samt en engelsk version av hemsidan, kommer att läggas upp inom kort.

Årsmötet 2023 för föreningen ”Hållbara Hus – Förr, Nu och i Framtiden” hålls 2023-03-29  kl. 16.00 – Välkomna!

Föreningens årsmötet äger rum i Berglunds hembageri i Kungsgården. Adressen är Sandbackagatan 3, 812 93 Kungsgården. Telefon till Berglunds: 0290-380 50.

Om man kommer med bil från Gävlehållet så passerar man Ovansjö kyrka och församlingshemmet på höger sida, svänger till vänster vid församlingshemmet och åker ungefär 50 meter, där finns Berglunds hembageri i en tegelbyggnad. Det är lätt att hitta. Kommer man med buss, nr 41 från Gävle, så finns en hållplats vid kyrkan. Bussarna går relativt tätt.

Vi har ett reserverat bord i caféet. När Du kommer så passerar Du själva butiken där Du köper kaffe och fortsätter till vårt reserverade bord i den stora lokalen.  Det finns smörgåsar och allehanda gott kaffebröd. Du väljer och betalar själv.

Marianne och Helge Berglund kommer att berätta för oss om sitt jordbruk och sin rörelse, innan våra förhandlingar tar vid.

Caféet stänger kl. 17.00, men jag ska se till att vi får slutföra vårt årsmöte.

/Åsa Morberg, Sekreterare